Projekti razvoja

Naši razvojni projekti:

SLH-25, Svjetleće licitarsko srce

srce-cro-sliderSLH-25, svjetleće licitarsko srce je spoj autohtonog hrvatskog tradicijskog suvenira (licitara) i moderne tehnologije (LED osvjetljenja). Svjetleće licitarsko srce pogodno je za mnoge primjene: suvenir, poklon, dekoracija, promotivne namjene itd.

Saznajte više

TK-1
tk1-promatisTK-1® je sofisticirani nanotehnološki uređaj, koji radi na principu QPSK modulacije na frekvencijskom području koju ljudi ne čuju i služi za tjeranje moljaca i komaraca. TK-1 djeluje na daljini od 1,5 metara i služi za osobnu zaštitu.

Saznajte više

USB Card reader

PCB_TOP_26052010 copy_647x600USB Card reader je uređaj koji je razvijen je sa svrhom čitanja posebno oblikovanog memory sticka izgleda kreditne kartice. Takav memory stick napravljen je i razvijen od strane tvrtke Walltex Inc. iz Izraela.

Saznajte više

SPP 22
spp-22

SPP-22 je uređaj koji se stavlja kao dodatni element na elektronsko upravljanje na uređajima u industrijskim postrojenjima, neutralizira negativan utjecaj razarajucih induktivnih struja, te sprječava mehanicko ostečenje elektronskog upravljača punilice i mogući požar.

Saznajte više

Vojni projekt
vojni-projekt

 

Razvoj vojnog elektroničkog uređaja za razminiranje za mirnodopske svrhe.

Saznajte više